Bibe na morju

Z oddelkom prilagojenega programa smo konec maja letovali na Debelem rtiču. Za večino otrok je...

več...
Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Tudi letos v ledeni dvorani Zalog

Otrokom drsanje predstavlja zabavo, sproščanje energije, obenem pa pridobivanje ravnotežja in spretnosti. Tečaj prilagajanja na led in učenje drsanje, je potekal od (13. 11. – 20. 11. 2018 ) na drsališču v Zalogu.

Udeležili so se ga tisti otroci iz Vrtca Pod Gradom, ki bodo naslednje leto odšli v šolo. Iz vrtca na Strossmayerjevi so bili to otroci iz skupine Pikapolonic in Mravljic.

Otroci so osvajali prve drsalne korake, naučili so se osnov drsanja, kot so vstajanje z ledu in ustavljanje, nekateri otroci so svoje znanje tudi nadgrajevali. Preizkušali so se z vožnjo v počepu, z dvigovanjem nog ter s tehniko limonce naprej.

Vaje smo popestrili z vijuganjem med stožci in drugimi rekviziti, kjer so otroci zelo uživali, se zabavali in vzpodbujali drug drugega.

Zadnji dan so nas z obiskom razveselili še starši, ki so bili ponosni na vsak otrokov drsalni gib. Otroci so pa z velikim navdušenjem pokazali svoje znanje in se veselili ob nasmejanih starših. Najbolj so uživali v igrici »Letalo in semafor«.

Hvala tudi staršem za vzpodbudne besede in iskrene nasmehe.

Strokovne delavke vrtca Strossmayerjeva

Dostopnost