Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Strokovno srečanje z delavci iz vrtca v Arilju

V dneh od 14. marca do 16. marca 2018 so nas obiskali v vrtcu na Praprotnikovi 2 strokovni delavci iz Vrtića Arilje v Srbiji. Naše sodelovanje traja že tretje leto.

Poleg ravnateljice vrtca ga. Nade Pavlović, se je srečanja udeležila tudi načelnica Školske uprave Užice, ga. Ljubinka  Krvavac in njena namestnica.

Naši otroci in delavci so jim predstavili srbske ljudske plese, ki so se jih naučili ter predstavili slovenske ljudske plese, ki se jih bodo naučili otroci njihovega vrtca.

Prav tako smo na strokovnem delu srečanja izmenjali primere dobre prakse pri vsakdanjem delu.

Sodelovanje med ustanovitelji v obeh državah sta predstavili Vodja službe za predšolsko vzgojo MOL, ga. Vesna Korent in sodelavka ga. Irma Oblak,  na srbski strani pa ga. Ljubinka Krvavac.

Otrokom in strokovnim delavkam so iz vrtca v Arilju prinesli veliko daril, med drugim tudi igrače in didaktična sredstva, ki so jih izdelali za naše otroke.

Vedno smo zelo veseli srečanja s kolegi iz Srbije, ki so vedno izredno hvaležni gostje, nesebično delijo svoje izkušnje z nami in imajo vedno odprto srce za vse otroke in kolege.

Mag. Dragica Kraljič

Ravnateljica vrtca

 

Dostopnost