Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Novoletna delavnica z bazarjem

Mesec december je vedno čaroben in poln pričakovanj. V skupini Žabic je bilo veliko zanimivih dogodkov in smeha. Manjkal nam je samo še sneg, ki pa smo si ga pričarali z pesmijo in snežinkami v igralnici.
Tako smo se odločili, da na novoletni delavnici s starši poskrbimo za naše ptičke, preden sneg res pobeli Ljubljano. Skupaj smo izdelali ptičje hišice iz odpadne embalaže in jih okrasili z lesenimi palčkami. Nekateri so se poigrali z izdelovanjem novoletnih okraskov s katerimi smo okrasili smrečico v Domu starejših občanov na Poljanah. Vzdušje na delavnici je bilo kot vedno polno smeha in dobre energije. Ptičje hišice smo obesili na drevesa pred našim vrtcem, vanje pa natresli semena. Zdaj vemo, da je za ptičke poskrbljeno in komaj čakamo, da bodo prve snežinke pobelile tla.

IMG_0938 IMG_0928

Ob koncu delavnice smo imeli še bazar, kjer smo prodajali koledarje 2016, ki smo jih ustvarjali z veliko navdušenja in pa seveda novoletne čestitke, ki ne smejo manjkati. Veliko smo jih že prodali, za zamudnike se bo tudi še kakšen našel. Denar od bazarja je namenjen skladu vrtca.

Želim vam srečno in veselo novo leto 2016 in še veliko nepozabnih trenutkov v vrtcu!

Alenka Zadnikar

Dostopnost