Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Muzej in galerije mesta Ljubljane

Dragi otroci, starši, vzgojitelji in učitelji,

kot veste, so do nadaljnjega zaprti ne le vaši vrtci in šole, temveč tudi likovne ustanove in muzeji. V ljubljanski Galeriji Tobačna / MGML si želimo, da kljub temu ne bi pozabili na umetnost, predvsem pa, da bi v tem času ostali ustvarjalni. V ta namen smo se odločili narediti spletno galerijo, namenjeno našim najmlajšim in njihovi ustvarjalnosti – poimenovali smo jo »Mali umetniki v karanteni«.

Večkrat tedensko bomo v za to ustvarjenem Facebook dogodku objavljali raznolike in ustvarjalne ideje ter kratke predstavitve sodobnih umetnikov, vas pa vabimo, da se nam pri ustvarjanju pridružite in z nami delite nastala umetniška dela. Ker vsi vemo, da je v teh tednih najbolje ostati doma, bomo material za naše umetnine poskusili najti tam, kjer ga običajno ne iščemo: v naši kuhinji, v prepolnem predalu delovne mize, v kopalnici, na zaprašenem podstrešju ali v nepospravljeni kleti. Plastična embalaža, star časopisni papir, kosi blaga in lesa, pločevinke … Tudi iz tega lahko nastane umetniško delo!

Vabljeni, da dogajanje spremljate na naši Facebook strani ter informacije o akciji delite z otroki, učenci in njihovimi starši.

Fotografije nastalih izdelkov s pripisom svojega imena in naslova bomo sprejemali na elektronskem naslovu maliumetnikivkaranteni@gmail.com. Slike prejetih izdelkov bomo redno objavljali na naši strani, najbolj domiselni izdelki pa bodo po koncu karantene tudi nagrajeni.

Povezava do Facebook strani, kjer boste našli tudi navdih za ustvarjanje: https://www.facebook.com/tobacna.001, za navdih pa smo pripravili tudi predloge za ustvarjanje, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi.

Ostanite zdravi in ustvarjalni!

Lep pozdrav,

Muzej in galerije mesta Ljubljane

Dostopnost