OBISK CUKRARNE

V letošnjem šolskem letu je v naši skupini prednostna naloga s področja družbe. Poudarek je na...

več...
Politika varstva osebnih podatkov

Programi za starše

Organiziramo srečanja za starše, katerih namen je podpirati starše pri vzgoji otrok in medsebojna izmenjava izkušenj. Na srečanja povabimo tudi zunanje sodelavce – različne strokovnjake, s katerimi iščemo odgovore na različna vprašanja in dileme. Srečanja so brezplačna in organizirana v popoldanskem času, v prostorih vrtca.

PROGRAM ZA ŠOLSKO LETO 2020 / 21

V tem šolskem letu organiziramo srečanje, ki  bo potekalo v enoti Prule, Praprotnikova 2, Ljubljana, dne 11.2.2021, ob 17. 00 uri.

 

NASLOV SREČANJA

 

KAJ MOJ OTROK ŽE ZMORE

Starši v želji, da se otroku ne bi kaj zgodilo, preprečujejo, da bi počel, kar počnejo sami – zlagajo, kuhajo, čistijo, urejajo. Otrok pa si
vse to želi početi, a se staršem zdi še premajhen. Vedno znova je premajhen. Tako je prikrajšan za izkušnje, ki jih potrebuje na poti v svet. Ko starši slišijo, da zmore štiriletni otrok obvladati delo s sesalnikom, se posmejejo – moj že ne – in jim verjamem. Čez en teden pa zmorejo in tudi takrat jim verjamem. Razlika je le v tem, da so medtem postali vešči, saj so jim starši dovolili delati. Kaj vse otrok zmore?
PREDAVATELJ: Marko Juhant

 

PRIDITE, PRISLUHNITE, VPRAŠAJTE, RAZPRAVLJAJTE

Podatki o predavatelju

Gost – Marko Juhant  je predavatelj, pisatelj in specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, vzgojitelje, starše in otroke. Je konkreten in praktičen. Tako v življenju kot pogovoru. V šoli sta mu bila najljubša odmor in telovadba, danes pa čas najraje preživlja v naravi.

Dostopnost