Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

December pri nas

V prazničnem mesecu decembru je v vrtcu odmevalo petje in glasba, po hodnikih pa je zadišalo po piškotih in cimetu. V začetku meseca smo starše povabili na igralno urico in seveda na naš vsakoletni novoletni bazar.

Otroci iz vseh skupin so izdelovali izdelke za okrasitev igralnice in hodnika, postavili smrečice v svojih igralnicah ter izdelovali voščilnice za starše. Veliko smo se družili, skupaj plesali in peli na novoletnem koncertu. Ogledali smo si predstavo Muca Copatarica, se udeležili praznične čajanke ter seveda nestrpno čakali in pričakali Dedka Mraza. Vsaka skupina mu je zapela pesmico, se z njim fotografirala, Dedek Mraz pa nam je zato, ker smo bili v letošnjem letu prav posebej pridni, prinesel igrače.

Najmlajši otroci iz skupin Gumbki in Žabice smo si v mesecu decembru ogledali praznično mesto, se igrali na terasi, prebirali knjige, odpirali darila, raziskovali instrumente, likovno ustvarjali …

Starši na igralni urici (skupini Metulji in Žogice).

Likovno ustvarjanje, predstava Muca Copatarica, prihod Dedka Mraza ter novoletni koncert (skupine Metuljčki, Žogice, Mravljice in Zvezdice).

Dostopnost