Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Teden mobilnosti 2018

V okviru Evropskega tedna mobilnosti od 16. do 22. septembra 2018, katerega letošnji slogan je »Združuj in učinkovito potuj!«, smo se v našem vrtcu vključili v plesni projekt Živim ples in Diham ples 2018. Projekt je nastal v sodelovanju Plesne šole Kazina in Odborom MOL za Evropski teden mobilnosti in z MOL – oddelkom za predšolsko vzgojo in izobraževanje.

Z otroki smo se naučili koreografijo in jo zaplesali na zaključnem množičnem plesnem dogodku Diham ples za cicibane, ki je bil v torek, 18. septembra 2018, na Kongresnem trgu. Prireditve smo se udeležile skupine Bibe, Baloni, Medvedki, Metulji in Miške. S plesom smo na svoj način pokazali, da je pomembno da skrbimo za svoje okolje in dihamo čisti zrak.

V sklopu tedna mobilnosti smo tudi risali na temo »Združuj in učinkovito potuj!«. Izdelke smo poslali na likovni natečaj. Izdelek dečka iz skupine Metulji je bil v kategoriji predšolski otroci izbran za najboljše likovno delo. Udeležili smo se slavnostne otvoritve razstave in podelitve nagrad. Dečku iskreno čestitamo.

Dostopnost