JUHU, POLETJE JE TU!

Letos smo že nestrpno čakali na poletje. V skupini Oblački smo si poletje krajšali z ogledovanjem...

več...
Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Spretne Žabice

V novembru smo se otroci iz oddelka Žabice udeležili šestdnevnega tečaja drsanja. Čeprav so bili začetki težki, smo krepili samozavest ob gibanju na ledu, pridobivali spretnosti in gibalne sposobnosti. Ponosno smo svoje pridobljeno znanje in spretnost pokazali na zaključku tudi svojim staršem.

Ko smo se pogovarjali o novi izkušnji,  je deček povedal, kaj mu je bilo všeč: »SAM SEM SI ŽE ZAPEL DRSALKE, DRSALI SMO IN MAMI ME JE GLEDALA IN REKLA, DA SEM ZELO DOBRO DRSAL. VŠEČ MI JE BILO, DA SEM SE NAUČIL DRSAT.«

Niso bile spretne samo noge, temveč tudi roke. Otroci iz oddelkov Žabice, Polžki in Metulji smo delo in druženje združili in v vrtec povabili babice in dedke. Druženje ob peki piškotov je bilo posebno lepo in prijetno, tako za otroke kot za njihove stare starše.

Ker se bližajo praznični dnevi, smo začeli tudi z okrasitvijo, Tudi pri tem so nam pomagale babice. Izdelovali smo snežake iz odpadnega materiala- polnili smo embalaže, šivali in rezali. Babice in dedki so že potrdili naslednje druženje v vrtcu, saj nam je bilo vsem lepo!

Neda Cuder in Eva Keber

Dostopnost