Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Prireditev ob zaključku šolskega leta

Strokovne delavke Vrtca Pod Gradom, enota Prule, smo pripravile skupni zaključek šolskega leta. Pri tem smo upoštevale prednostne naloge, kot so solidarnost in odgovornost, saj smo ves denar namenili Skladu Vrtca Pod Gradom.

Da bi vsem zbranim polepšali dan, smo skupaj z različnimi umetniki pripravili prijetno druženje z dobrodelno noto, za kar se jim najlepše zahvaljujemo.

Prireditev je z govorom otvorila gospa ravnateljica mag. Dragica Kraljič.

slika1

Sledila je lutkovna predstava z naslovom Razvajeni vrabček v izvedbi igralke Karin Komljanec, gospoda Martina Rozmana ter vzgojiteljice Barbare. Lutke je izdelala gospa Tina Judnič.

slika2

Po predstavi je bil na vrsti  ljudski ples. Nastopila je Akademska folklorna skupina France Marolt, katere članica je naša Maruša.  Zaplesali so nam Delovno Prekmurje .

slika3

Otroci so v vrtcu že nekajkrat prisluhnili petju Buških čeč katerih članica je naša Neda. Ljudska pesem nas je pobožala in nas spomnila na čase naših dedkov in babic.

slika4

Z  umetnikoma Galom in Severo Gjurin  smo zapeli in zaplesali.

slika5

Po končanem programu, so se lahko vsi prisotni sprehodili po bazarju, ki je bil zeliščno obarvan. Izbirali smo lahko med izdelki narejeni iz zelišč, ki smo jih spoznavali celo šolsko leto (zeliščna mila, sol, kis, zeliščni plastelin, zeliščni čaji…).

slika6

Bazar je bil postavljen ob naši Zeliščni poti, ki smo jo ob tej priložnosti uradno otvorili.

slika7a

Dostopnost