Bibe na morju

Z oddelkom prilagojenega programa smo konec maja letovali na Debelem rtiču. Za večino otrok je...

več...
Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Naši medvedki

Mali, veliki, kosmati, mehki, rjavi in pisani medvedki so nas spremljali v naši igralnici v mesecu januarju.

Otroci so svoje medvedke prinesli v vrtec, skupaj z njimi smo preživeli veliko zanimivih trenutkov. Prebirali smo medvedje pravljice, se naučili nekaj medvedjih pesmic, najljubša nam je bila Medvedek pleše, ob tem smo seveda tudi mi, kot medvedje zaplesali. Z medvedki smo telovadili, si zgradili medvedjo votlino, hodili po medvedjih stopinjah…

Za medvedke smo tudi lepo skrbeli, zibali smo jih, ko so bili žalostni, jih hranili, vozili na sprehod, jih okopali, jih uspavali, jim peli in se z njimi pogovarjali. Medvedke smo preštevali, se igrali skrivalnice, jih razvrščali, jih poimenovali,… Pripravili smo tudi pravi Medvedji koncert, na katerem smo peli, plesali in igrali, spremljala pa nas je gospa Zdenka na sintetizatorju. Medvedke smo tudi narisali in se poigravali z rjavo barvo.

Še in še bi lahko naštevali, saj je bil mesec januar dolg, vendar nam je ob vseh doživetjih z medvedki hitro minil. Naučili smo se veliko, predvsem pa nam je najbolj pomemben smeh in dobro počutje, ter dejavnosti, kjer uživamo.

Lepo se imamo!

Žabice

Napisala: Alenka Zadnikar

Dostopnost