Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

November pri »Zmajih«

Pogovarjali smo se o prijateljstvu in si izmislili zgodbico o beli in črni barvi, ki sta prijateljici. Kar nismo mogli iz pravljice, zato smo se odločili, da ju spoprijateljimo še na listu papirja in ugotovimo kaj se zgodi, če se bela in črna združita.

Obiskali smo Etnografski muzej, kjer smo se skozi delavnico podali »Na vse strani neba«, potovali smo od Kitajske, Indonezije, Amerike, Afrike, Indije….
Spoznavali smo do sedaj še neznane dežele in se naučili ter spoznali veliko novih stvari.

Med deželami smo sledili posebni cesti, ki nas je pripeljala do novih doživetij.

Ko zunaj dežuje je na vrsti igra z lesenimi igračami in takrat na plano pride naša ustvarjalnost in domišljija.

Obiskala nas je tudi prof. Špela Klofutar in izpeljali smo še eno delavnico v okviru Špelinic.
Tokrat smo v živo spoznali krastačo in izvedeli kje živi, kako živi, s čim se prehranjuje…. Pobožali smo njeno telo, nekateri pa jo previdno vzeli tudi v roke.

Po vsem božanju, crkljanju in plavanju, si je krastača zaslužila tudi priboljšek. Komaj čakamo, da nas Špela zopet obišče.

Bliža se novoletni čas in obisk Treh dobrih mož, zato smo poprijeli za delo in ustvarjali novoletno dekoracijo za krasitev vrtca.

Vsak ponedeljek pa nam Vesna – plesna terapevtka pripravi novo dejavnost in presenečenje….

Ooo, tudi urico angleščine imamo vsak torek. Obišče nas Polona in nam pričara »angleške« živali, predmete in pesmice. Vsakič znova presenetimo Polono, Meto in Natašo s svojim znanjem. V decembru vam bomo v lepe praznike zaželeli v angleškem jeziku.

Dostopnost